Θέμα ημερών να πάει Μπράγκα ο Βινάγκρε

Ο Ρέμπτσιουκ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο Βινάγκρε να πάει στην Μπράγκα για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Θέμα ημερών να πάει Μπράγκα ο Βινάγκρε

Τίτλοι τέλους μπαίνουν σε έναν «βραχνά», όπως εξελίχθηκε στο πρώτο μισό της σεζόν, για τον Ολυμπιακό. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες, καθώς ο Ζόρζε Μέντες ετοιμάζεται να τον πάει στην Μπράγκα για να συνεχίσει την καριέρα του έως το καλοκαίρι.

Ο Βινάγκρε που έβγαζε μία εικόνα στον Ρέντη λες και έκανε «αγγαρεία», σαν να μην ήθελε ποτέ να έρθει στη χώρα μας, είναι υποχρεωμένος τώρα να πάει στην Μπράγκα (σ.σ. δεν τον ήθελε πίσω η Γουλβς), η οποία ούτε βλέψεις έχει για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και ουσιαστικά κάθε χρόνο παλεύει για να κερδίσει την έξοδό της στο Champions League, με τις περισσότερες φορές πάντως να μην τα καταφέρνει.

Ο Ρέμπτσιουκ λοιπόν έρχεται για τον Ολυμπιακό και ο Βινάγκρε ετοιμάζει βαλίτσες για τον πορτογαλικό βορρά, μπας και σώσει ό,τι... σώζεται από την φετινή καταστροφική του χρονιά. Υποτίθεται έφυγε από την Γουλβς και πήγε δανεικός στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να αγωνιστεί στο Champions League και να αποκτήσει εμπειρίες σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Τελικά, η μεταγραφή του αποδείχθηκε μία εκ των χειρότερων του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό φυσικά με τον «κρότο» που έκανε το άκουσμα της απόκτησής του στις 5 Οκτωβρίου, την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Όσες φορές χρησιμοποιήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς ήταν... αλλού γι’ αλλού και κατά συνέπεια, ήταν μονόδρομος η αποχώρησή του από το λιμάνι.

Ο Μαρτίνς λοιπόν «έδειξε» τον Μολδαβό άσο της Πάσος Φερέιρα, Όλεγκ Ρέμπτσιουκ για να αποτελέσει το δίδυμο με τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της εβδομάδας να έχουμε διπλή ανακοίνωση: Από τη μία την απόκτηση του Ρέμπτσιουκ και από την άλλη, την Μπράγκα να γνωστοποιεί τη συμφωνία της με τον Βινάγκρε.

Να θυμίσουμε ότι με τον παλιό κανονισμό της FIFA, ο Βινάγκρε δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα σε μία σεζόν. Ήδη έχει χρόνο συμμετοχής με Γουλβς και Ολυμπιακό. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας η FIFA προχώρησε σε μία διευκόλυνση για τους ποδοσφαιριστές, επιτρέποντάς τους για φέτος να παίξουν και σε τρίτη ομάδα.