Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει έως την Πρωτοχρονιά για Χασάν και απόκτηση επιθετικού

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αχμέντ Χασάν περιμένει με αγωνία ο Πέδρο Μαρτίνς μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον φορ.

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει έως την Πρωτοχρονιά για Χασάν και απόκτηση επιθετικού

Ο Ολυμπιακός θα πάει σίγουρα για αριστερό μπακ τον Γενάρη, με τον Όλεγκ Ρέμπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας, αλλά υπάρχουν κι άλλοι «στόχοι» που κοιτάζουν οι Πειραιώτες.

«Καυτή πατάτα» είναι και το τί θα συμβεί με τον Αχμέντ Χασάν. Ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αιγύπτιο, αλλά το θέμα είναι και αν ο Χασάν θα είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα και να μην χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να φτάσει στα επίπεδα που επιθυμεί ο προπονητής του.

Είναι κρίσιμη η εβδομάδα που έρχεται. Μέχρι να μπει το 2021, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το αν θα κινηθεί τελικά ο Ολυμπιακός για την απόκτηση επιθετικού ή όχι.

Θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις ο Χασάν, θα γίνουν όλα τα απαιτούμενα τεστ και αν το ιατρικό τιμ θεωρήσει, ότι είναι ικανός να δώσει τις λύσεις που θέλει ο Μαρτίνς στο δεύτερο μισό της σεζόν, τότε δεν θα τεθεί κανένα θέμα απόκτησης κάποιου άλλου επιθετικού.

Στον Ολυμπιακό, όμως, εδώ και καιρό εξετάζουν καλού-κακού την αγορά για έναν φορ. Από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Χασάν, η πειραϊκή ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να έχει ανοικτές τις «κεραίες» της για να είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα.

Εδώ και δέκα μέρες έχει προταθεί ο Ευθύμης Κουλούρης, που δεν αγωνίζεται αρκετά στην Τουλούζ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ένας επιθετικός που σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο στο λιμάνι, αλλά δεν έχει γίνει προς το παρόν καμία κίνηση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή ή προς την γαλλική ομάδα.

Υπομονή λίγες μέρες... Έως την Πρωτοχρονιά θα γνωρίζουμε, αν τελικά ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για επιθετικό ή όχι.