Γαβαλάς: «Είμαστε περήφανοι» (pic)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς θυμήθηκε την πρωτοβουλία των Πειραιωτών στο περσινό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Γαβαλάς: «Είμαστε περήφανοι» (pic)

Οι τόνοι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έχουν ανέβει επικίνδυνα τις τελευταίες ημέρες. Η μία ανακοίνωση διαδέχεται την άλλη με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στα χαρακώματα και το κλίμα να έχει πολωθεί αρκετά.

Κόντρα στα όσα λέγονται και γίνονται τις τελευταίες ημέρες ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς διάλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο για να τοποθετηθεί. Την περασμένη σεζόν κι ενώ ο κόσμος ήταν στην κερκίδα η πειραϊκή ΠΑΕ είχε πάρει αρκετές πρωτοβουλίες που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα.

Μία από αυτές τις μοναδικές στιγμές εκτυλίχθηκε στο παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7 η πειραϊκή ΠΑΕ είχε φιλοξενήσει στο φαληρικό γήπεδο οπαδό της ομάδας της Θεσσαλονίκης που βρισκόταν στο μοιραίο πούλμαν, στα Τέμπη.

Ο Νίκος Γαβαλάς με νόημα θύμισε εκείνη τη στιγμή και έγραψε: «Μία από τις τις πολλές πρωτοβουλίες της διοίκησης του Ολυμπιακού για τις οποίες είμαστε περήφανοι. Καλά Χριστούγεννα!».

Μία από τις τις πολλές πρωτοβουλίες της διοίκησης του Ολυμπιακού για τις οποίες είμαστε περήφανοι. Καλά Χριστούγεννα! Olympiacos FC

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στις Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020