Ολυμπιακός: Τι γίνεται με δεξί μπακ, ο Κοντέ και ο Ουές

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Τι ισχύει με το δεξί μπακ και τους Κοντέ, Ουές.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με δεξί μπακ, ο Κοντέ και ο Ουές

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Ολυμπιακός κινείται για αριστερό μπακ. Το είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό που υπάρχει. Οι Πειραιώτες έβγαλαν το πρώτο μισό της σεζόν με τον Χοσέ Χολέμπας να κάνει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα τα περισσότερα ματς τα έχει παίξει ως βασικός.

Εσχάτως έχει ανοίξει και θέμα για την απόκτηση δεξιού μπακ. Παρά το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στο ρόστερ τους τον Ραφίνια και τον Ντρέγκερ, ενώ και ο Ανδρούτσος μπορεί να δώσει λύσεις. Μπορεί να προκύψει ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών την περίοδο του Ιανουαρίου;

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα αν και προτεραιότητα έχει ο αριστερός μπακ. Όταν τελειώσει το θέμα του ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Χοσέ Χολέμπας τότε θα φανούν οι προθέσεις των Πειραιωτών για το δεξί άκρο της άμυνας. Πάντως αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο περιπτώσεις στο τραπέζι, αλλά δεν δείχνουν ότι είναι λύσεις του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα ο Αντουάν Κοντέ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό εκ νέου και εξετάζεται σοβαρά. Ο Γάλλος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στον Πειραιά κοιτάζουν την περίπτωση του. Εάν αποφασίσουν να προχωρήσουν αυτή την υπόθεση δεν αποκλείεται να το κάνουν ενόψει καλοκαιριού.

Επίσης μία άλλη περίπτωση που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Ουές του ΟΦΗ. Ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους Πειραιώτες. Επίσης είναι νεαρός μπακ και επίσης η περίπτωση του πάει για το καλοκαίρι. Βέβαια αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο τον Ιανουάριο και προκύψει ανάγκη ενίσχυσης δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί μία από τις δύο υποθέσεις.