ΑΕΚ: Έδωσε τα χέρια με Κονέ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ο Παναγιώτης Κονέ θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή μετά την αποχώρηση του Ίλια Ίβιτς από την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Έδωσε τα χέρια με Κονέ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, αφού μετά τον Μάσιμο Καρέρα αποτέλεσε παρελθόν και ο Ίλια Ίβιτς. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης και φαίνεται ότι όλα αλλάζουν στους "κιτρινόμαυρους".

Η διοίκηση της Ένωσης είναι σε επαφές με τον Παναγιώτη Κονέ προκειμένου να αναλάβει τη θέση που άφησε "ορφανή" ο Ίλια Ίβιτς. Οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις αρκετό καιρό πριν προκειμένου να αναλάβει πόστο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Κονέ να έχει "κλειδώσει" τη συγκεκριμένη θέση και να είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το πόστο του νέου τεχνικού διευθυντή. Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους δύο άνδρες να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή εδώ κι αρκετές ημέρες.

ΑΕΚ: Τελείωσε και ο Ίβιτς - Ο πιθανότερος διάδοχος

Ο ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων" έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Κονέ και γι' αυτό τον επέλεξε προκείμενου να αντικαταστήσει τον Ίλια Ίβιτς. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την πλευρά της ΑΕΚ για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Να σημειώσουμε, πάντως ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήθελε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς. Ο ιδιοκτήτης των "κιτρινόμαυρων" του ζήτησε να μείνει στην ΠΑΕ αναλαμβάνοντας τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή, μία θέση που την είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ίβιτς, ωστόσο αρνήθηκε, θεωρώντας ότι δεν θα έχει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της ομάδας και επέλεξε να αποχωρήσει.