ΑΕΛ: «Χάλασε» η μεταγραφή του Μπαράνκο

Δεν πρόλαβε τελικά να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, ο Μπρούνο Μπαράνκο. Η μεταγραφή...χάλασε όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ λόγω υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του.

ΑΕΛ: «Χάλασε» η μεταγραφή του Μπαράνκο

Δεν ολοκληρώθηκε μεταγραφή του Μπρούνο Μπαράνκο από τον Ολυμπιακό Βόλου στην ΑΕΛ. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η ΠΑΕ, ο Αργεντινός ζήτησε μικρότερο χρόνο διάρκειας στο συμβόλαιό του, από την αρχικά συμφωνία.

«Λόγω υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του, οι οποίοι ήθελαν μικρότερο χρόνο διάρκειας στο συμβόλαιο του, από την αρχική συμφωνηθείσα και ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ήδη καταβάλει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού βόλου το συνολικό τίμημα της μεταγραφής του, ματαιώνεται οριστικά η μεταγραφή του BrunoBarranco στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Λάρισα: Πήρε τον Αργεντίνο Μπαράνκο από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός Βόλου δια του κ. Τσιμπανάκου επέστρεψε στον κ. Κούγια το καταβληθέν ποσό για την αγορά του παίκτη.

Παρά την ματαίωση της μεταγραφής, η συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχιστεί και η ΑΕΛ θα παραχωρήσει με δανεισμό σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες όπου είναι η πραγματική του θέση» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μπρούνο Μπαράνκο από την ομάδα του Βόλου στη Λάρισα.