Ολυμπιακός: Περιμένει να μπει στην εξίσωση και ο Πέπε

Για τον Πέπε έδωσε μεγάλη μάχη ο Ολυμπιακός προκειμένου να καταφέρει να τον πάρει από την Γκιμαράες, αλλά στο πρώτο μισό της σεζόν δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Περιμένει να μπει στην εξίσωση και ο Πέπε

Στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού για το 2020 ο Πέπε δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Ούτε καν στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ που ήταν μία καλή ευκαιρία γι' αρκετούς να παίξουν ο Πορτογάλος χαφ δεν αγωνίστηκε. Στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου έκανε μόλις έξι συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League, παίζοντας συνολικά 320 λεπτά.

Ο 23χρονος χαφ αποτέλεσε επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός έβγαλε από το ταμείο του 4 εκατ. ευρώ προκειμένου να πάρει τον ποδοσφαιριστή από την Γκιμαράες. Είναι αλήθεια ότι όταν ήρθε στην Ελλάδα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω. Ο Πέπε σιγά-σιγά επέστρεψε, αλλά δεν κατάφερε σε κανένα παιχνίδι απ' αυτά που χρησιμοποιήθηκε να δείξει κάτι στον προπονητή του.

Την τελευταία του συμμετοχή την έκανε στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία, μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο. Φάνηκε λίγο σε εκείνη την αναμέτρηση, αλλά και πάλι δεν τρέλανε κόσμο με την παρουσία του. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζοντας ότι θα έχει μία γεμάτη σεζόν και θα υπάρχουν προβλήματα ήθελε πολλά χαφ για να μπορέσει να βγάλει το πρόγραμμα.

Ο Πέπε δεν μπήκε στην εξίσωση στο πρώτο μισό της σεζόν, δεν έδωσε βοήθειες στον Ολυμπιακό, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει. Βέβαια για να μπορέσει να σταθεί θα πρέπει να γίνει πιο επιθετικός στα μαρκαρίσματα του, διότι μέχρι τώρα όποτε έχει παίξει έχει δείξει να έχει ένα θέμα στον τρόπο που μαρκάρει. Πάντως από το νέο έτος είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να έχει τον Πέπε σε καλή κατάσταση και βασικά να τον έχει εντός κλίματος, διότι ειδικά το πρώτο δίμηνο του 2021 είναι απίστευτα γεμάτο.