Κλάτενμπεργκ: «Κόκκινη στον Αϊτόρ, δεν έκανε πέναλτι ο Γιαννούλης»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της 13ης αγωνιστικής και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές.

Κλάτενμπεργκ: «Κόκκινη στον Αϊτόρ, δεν έκανε πέναλτι ο Γιαννούλης»

Την εβδομαδιαία ανάλυση των φάσεων έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της 13ης αγωνιστικής της Super League και στάθηκε σε δύο φάσεις από του μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση του τονίζει ότι κακώς δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Αϊτόρ για το μαρκάρισμα του στον Γιαννούλη και ότι εκεί οι "πράσινοι" θα έπρεπε να έχουν μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές.

«Η ΚΕΔ θεωρεί ότι αυτό το μαρκάρισμα θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα καθώς πρόκειται για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Ο παίκτης έρχεται με ταχύτητα και έχει τεντωμένο το πόδι του έχοντας ελάχιστες πιθανότητες να παίξει τη μπάλα. Βρίσκει με τις τάπες του παπουτσιού του τον αντίπαλο του στο πίσω μέρος του ποδιού του με το μαρκάρισμα να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται σε αυτό το σημείο του ποδιού», ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ.

Στη συνέχεια σχολίασε και τη φάση που ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αϊτόρ από τον Γιαννούλη και σχολίασε ότι δεν υπήρχε παράβαση. «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση καθώς ο επιτιθέμενος βλέπει τον αμυνόμενο όταν οι δύο παίκτες τρέχουν προς την μπάλα και επιβραδύνει χρησιμοποιώντας το σώμα του για να μπλοκάρει τον αμυνόμενο και να δημιουργήσει μια επαφή προσπαθώντας να κερδίσει πέναλτι», είπε ο Κλάτενμπεργκ, ενώ δεν αναφέρθηκε στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ για το οποίο έγινε κουβέντα αν είναι ή όχι οφσάιτ.

Δείτε το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις…