ΟΦΗ: Κάκωση προσαγωγού ο Απόστολος Γιάννου

Ο Απόστολος Γιάννου για λίγες μέρες θα μείνει εκτός από τις προπονήσεις του ΟΦΗ. Η μαγνητική έδειξε πως έχει υποστεί κάκωση προσαγωγού.

ΟΦΗ: Κάκωση προσαγωγού ο Απόστολος Γιάννου

Για τις επόμενες μέρες ο Απόστολος Γιάννου θα μείνει εκτός από το πρόγραμμα του ΟΦΗ. Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου υπέστη κάκωση προσαγωγού, όπως έδειξε και η μαγνητική.

Πριν από το τέλος του έτους θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του.

«Χωρίς τον Απόστολο Γιάννου ολοκληρώθηκε και η προπόνηση της Τρίτης (22/12) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο Έλληνας επιθετικός έκανε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση προσαγωγού και για τον λόγο αυτό τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, με την κατάσταση του να επανεκτιμάται πριν το τέλος του έτους.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους τραυματίες, οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Μαρινάκης, Jonathan De Guzman, Adil Nabi, Vajebah Sakor και Abdul Weiss έκαναν θεραπεία. Ο Felipe Souza συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν άδεια λόγω των Χριστουγέννων μέχρι την Κυριακή (27/12) και αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας (28/12)» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ.