Ολυμπιακός: Ο Μπρούμα τελείωσε την κουβέντα για εξτρέμ

Ο Αρμίντο Μπρούμα με την εμφάνισή του στο Ολυμπιακός - ΑΕΛ  έστειλε μήνυμα στον Πέδρο Μάρτινς.

Ολυμπιακός: Ο Μπρούμα τελείωσε την κουβέντα για εξτρέμ

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2020 ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες αντέδρασαν μετά την ήττα από την Πόρτο και με δώδεκα γκολ σε μία εβδομάδα αποχαιρετούν μία δύσκολη χρονιά. Την ίδια ώρα έχει ανοίξει η κουβέντα και για τις μεταγραφές. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τους «ερυθρόλευκους», με τη βασική τους ανάγκη για ενίσχυση να εντοπίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Θα είναι αυτή η μοναδική θέση στην οποία θα έρθει νέος παίκτης; Το πιθανότερο είναι πως όχι. Το θέμα είναι ότι στο τραπέζι είχε πέσει και η πιθανότητα ενίσχυσης στους εξτρέμ. Αρχικά ο Βρουσάι φαινόταν να βάζει τέλος σε αυτήν την κουβέντα, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε να δει και τον Μπρούμα.

Ο 50χρονος κόουτς δεν ξέγραψε ποτέ τον 26χρονο ακραίο επιθετικό, για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη και θεωρεί ότι αν είναι υγιής μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Στο ματς με την ΑΕΛ ο Μπρούμα μάλλον έβαλε τέλος σε αυτήν την κουβέντα για την απόκτηση ακραίου επιθετικού. Έχει δημιουργήσει το δεύτερο γκολ με την ωραία σκαφτή μπαλιά στον Φορτούνη. Έχει βγάλει την ασίστ στον Μασούρα για το 3-1 και έχει σκοράρει ο ίδιος σε μία ωραία κόντρα για το 4-1. Ήταν μέσα και σε άλλες φάσεις ο Πορτογάλος και με λίγη προσοχή θα μπορούσε να έχει βάλει κι άλλα γκολ.

Σε γενικές γραμμές ο Μπρούμα έδειξε ότι είναι ένας κανονικός εξτρέμ και όταν πάρει κι άλλα παιχνίδια στα πόδια του θα είναι καλύτερος. Στον αγώνα με την ΑΕΛ ο Μπρούμα φάνηκε να είναι… μαγκωμένος. Του έλειπε η έκρηξη στο παιχνίδι του και ειδικά στο πρώτο μισάωρο και τα σπριντ του πρόσεξε και τα σουτ που έκανε. Έχει ταλαιπωρηθεί από τις θλάσεις και ήταν λίγο προσεκτικός, αλλά η ουσία είναι ότι έδειξε πως πράγματι μπορεί να υπολογίζει πάνω του ο Ολυμπιακός για τα άκρα της επίθεσής του.