ΠΑΟΚ: Γυρίζει άμεσα ο Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου επιστρέφει άμεσα στον ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός είχε δοθεί στην Τβέντε με τη μορφή δανεισμού

ΠΑΟΚ: Γυρίζει άμεσα ο Λάμπρου

Στον ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει άμεσα ο Λάζαρος Λάμπρου, ολοκληρώνοντας πρόωρα το δανεισμό του στην Τβέντε.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός, Λάζαρος Λάμπρου γυρίζει στον ΠΑΟΚ. Έχει οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα της Τβέντε στο ολλανδικό πρωτάθλημα αλλά δεν θα συνεχίσει αφού θα επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας πρόωρα τον δανεισμό του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και τον Πάμπλο Γκαρσία να αναλαμβάνει, θεώρησαν πως είναι προτιμότερο για τον Λάζαρο Λάμπρου να επιστρέψει στην ομάδα. Είναι δεδομένο πως θα πάρει δεύτερη ευκαιρία από τον Πάμπλο Γκαρσία και μένει να φανεί εάν αυτή τη φορά θα παραμείνει και θα μπορέσει να προσφέρει.

Η ουσία είναι πως άμεσα ο παίκτης αναμένεται να γυρίσει, να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και να είναι έτοιμος να βοηθήσει και να παίξει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Λάμπρου δεν ήταν στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα και για αυτό τον λόγο είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Τβέντε και για την ώρα έχει παίξει οκτώ φορές με τη φανέλα της Ολλανδικής ομάδας.

Δεν θα συνεχίσει όμως και θα πατήσει ξανά το χορτάρι της Τούμπας.