ΠΑΟΚ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου περίπου 10 εκ. ευρώ!

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ αποφασίστηκε στη σημερινή (22/12) Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου περίπου 10 εκ. ευρώ!

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ αποφασίστηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. την οποία και αναμένεται να καλύψει ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης.

Απόφαση να υπάρξει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 9.990.000 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ πάρθηκε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη στην Τούμπα.

Μέρος της ΑΜΚ θα καλυφθεί από την κεφαλαιοποίηση του δανείου της Dimera, ύψους 4.6 εκ. ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δικεφάλου, Μάκης Γκαγκάτσης, ανέλαβε την ενημέρωση και τη διενέργεια της όλης διαδικασίας.

Στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, ήταν ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσάρεβα, ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος.

Η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αφορά τις ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και βάσει νόμου θα καλυφθεί σε δύο μήνες.

Όπως αναφέρθηκε στη σημερινή γενική συνέλευση, τα έσοδα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-29 άγγιξαν τα περίπου 46 εκατομμύρια ευρώ ενώ τη σεζόν 19-20' τα έσοδα έπεσαν στα 25.000.000 εκατομμύρια ευρώ και τα πάντα καλύφθηκαν από την οικογένεια Σαββίδη.

Μέχρι σήμερα, η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ έφτανε τα 149.034.000 εκ. ευρώ και πλέον αγγίζει τα 160 εκατομμύρια ευρώ!