ΑΕΚ: Όλα δείχνουν Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Όλα δείχνουν Μανόλο Χιμένεθ!

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία η ΑΕΚ. Ο Ιταλός Μάσιμο Καρέρα, μόνο με «θαύμα» θα συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους». Μάλιστα η ΠΑΕ ήδη έχει ξεκινήσει το σαφάρι για την εύρεση του αντικαταστάτη του και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ είναι το φαβορί για να αναλάβει!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, υποστήριζε πως θα συνεχίσει με τον Μάσιμο Καρέρα αλλά η εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τον Βόλο ήταν κάκιστη.

Αυτό οδηγεί την ΠΑΕ και τον ισχυρό της άνδρα, στην απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να επιστρέψει ξανά! Δεν είναι η πρώτη φορά που θα γυρίσει ο Ισπανός αλλά αυτή τη στιγμή θεωρείται η ενδεδειγμένη λύση γιατί ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ακούστηκε και το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος επίσης ξέρει την ομάδα αλλά όχι όμως ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να ρισκάρουν με κάποιο προπονητή που δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και για αυτό τον λόγο όλα δείχνουν Μανόλο Χιμένεθ.