«Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Μήτρογλου»

Τα ρεπορτάζ στη Γαλλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Κώστα Μήτρογλου προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.

«Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Μήτρογλου»

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Πέδρο Μαρτίνς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής και επιθετικού από τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν, ωστόσο, οι Πειραιώτες θα περιμένουν τις εξετάσεις του Αχμέντ Χασάν προκειμένου να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος του.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα και από αυτές θα κριθεί αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση και επιθετικού. Την ίδια ώρα συνεχίζονται στη Γαλλία τα δημοσιεύματα για τον Κώστα Μήτρογλου.

Η ιστοσελίδα «footmercato.net» φιλοξένησε ρεπορτάζ για το φλερτ των Πειραιωτών με τον "πιστολέρο". Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας ο Ολυμπιακός όχι απλά ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά τα έχει βρει σε όλα μαζί του. Ούτως ή άλλως είναι δεδομένη η επιθυμία του Έλληνα επιθετικού να γυρίσει στην ομάδα του Πειραιά.

«Ο Μήτρογλου είναι πιθανό να επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και μάλιστα η ομάδα του Πειραιά έχει συμφωνήσει ήδη με την πλευρά του παίκτη. Το μόνο εμπόδιο που απομένει είναι αυτό της Μαρσέιγ», αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ έως το καλοκαίρι του 2021 και ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν τον έχει στα πλάνα του. Ο Μήτρογλου δεν αγωνίζεται εδώ κι αρκετούς μήνες και ευελπιστεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τον Ιανουάριο προκειμένου να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια. Η αποχώρηση του από τη Μασσαλία είναι δεδομένη, αλλά το θέμα είναι αν θα γίνει τον Γενάρη ή το καλοκαίρι.