Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο

Έγιναν γνωστοί οι έντεκα που επέλεξε ο Μάσιμο Καρέρα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο και ο Μιτάι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο

Στην ενδεκάδα της ΑΕΚ επιστρέφει ο 17χρονος μπακ Μιτάι. Συγκεκριμένα έγινε γνωστό το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παραταχθούν οι "κιτρινόμαυροι" στην αναμέτρηση με αντίπαλο το Βόλο και ο Μάσιμο Καρέρα επέλεξε ξανά τον Μιτάι.

Ο Ιταλός τεχνικός παρατάσσει την ΑΕΚ με 4-3-3, το οποίο μπορεί να διαμορφώνεται σε 4-2-3-1 στην εξέλιξη του αγώνα. Στην ενδεκάδα βρίσκεται ακόμα και ο Σιμάνσκι για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Μετά από πέντε μήνες θα αγωνιστεί ξανά σε αγώνα της ομάδας του, ενώ για την επίθεση επιλέχθηκε ο Ολιβέιρα.

Ο Τσιντώτας λοιπόν θα υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ σε αυτό το παιχνίδι με τους Μιτάι, Τσιγκρίνισκι, Σβάρνα και Παουλίνιο να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Ο Σιμόες θα παίξει ως εξάρι και πιο μπροστά του θα είναι οι Σιμάνσκι, Μάνταλος. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τάνκοβιτς και στο δεξί ο Γκαρσία, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ολιβέιρα.