Ο Καρυπίδης κατέθεσε για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Σιαμπάνη: «'Όπως έγιναν...»

Ο ισχυρός άνδρας της  ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης έγινε το έκτο πρόσωπο που κατέθεσε για την πολύ σοβαρή υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη.

Ο Καρυπίδης κατέθεσε για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Σιαμπάνη: «'Όπως έγιναν...»

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κάλεσε και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη να καταθέσει ως μάρτυρας.

Ο ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων" κατέθεσε και αυτός από την πλευρά του για όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή υπόθεση, την οποία ερευνούν σε βάθος οι Αρχές. Η συγκεκριμένη ιστορία ξεκίνησε έπειτα από την επίσημη δήλωση - καταγγελία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Μάλιστα για το γεγονός ότι κατέθεσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης έγινε σχόλιο από τα διοικητικά στελέχη της ομάδας της Θεσσαλονίκης. «Είπε τα πράγματα στην κατάθεση του όπως έγιναν και όχι όπως συμφέρει σε μερίδα των ΜΜΕ να τα παρουσιάζουν», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα στελέχη της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν καταθέσει ήδη έξι πρόσωπα. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν ο έκτος που κλήθηκε να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για το θέμα. Είχαν προηγηθεί οι Μάριος Σιαμπάνης, Γιώργος Δεληζήσης, Κώστας Καραπαπάς, Μάκης Γκαγκάτσης και Κυριάκος Κυριάκος.