ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1: Πώς έγινε το επεισόδιο ανάμεσα σε Μακέντα και Κουζνιέτσοφ

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον φορ των «πρασίνων», Φεντερίκο Μακέντα και τον βοηθό του Λάζλο Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνετσόφ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1: Πώς έγινε το επεισόδιο ανάμεσα σε Μακέντα και Κουζνιέτσοφ

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είδαμε τον Λούκα Βιγιαφάνιες να… ξινίζει με την αλλαγή του και να κλωτσάει τον πάγκο. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο περιστατικό αφού και ο Φεντερίκο Μακέντα είχε αντιδράσει πριν από λίγο καιρό.

Στη συνέχεια του αγώνα, ο Ιταλός φορ και οι άλλοι παίκτες της ομάδας, προέτρεπαν τους συμπαίκτες τους σε ορισμένες φάσεις. Ο λόγος που φυσικά το έκανε αυτό ο επιθετικός της ομάδας ήταν για να βοηθήσει έτσι ώστε να αποφευχθούν κάποια λάθη.

Οι συνεχείς εντολές των παικτών από την κερκίδα προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Κουζνιέτσοφ, ο οποίος απευθυνόμενος στους αναπληρωματικούς ανέφερε: «Σταματήστε να μιλάτε. Μην μιλάτε άλλο».

Ο Μακέντα αντέδρασε στην ατάκα αυτή του Κουζνιέτσοφ και του απάντησε: «Τι θες και εσύ τώρα». Το επεισόδιο χόντρυνε στη συνέχεια και ακούστηκαν διάφορα... γαλλικά μεταξύ των δύο. Η αναστάτωση σταμάτησε με την παρέμβαση του Σωκράτη Διούδη, που κάλεσε τους δύο άνδρες να ηρεμήσουν.

Να σημειωθεί πως μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο βοηθός του Λάζλο Μπόλονι και ο επιθετικός των «πρασίνων», τα βρήκαν μετά από τετ-α-τετ που είχαν.