Κριστιάν Καρεμπέ: Το μήνυμα με γεμάτο «Καραϊσκάκης» για τη μεγάλη διαδρομή (pic)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ πόσταρε μια φωτογραφία από γεμάτο «Καραϊσκάκης» για να στείλει το μήνυμα της επόμενης μέρας μετά το 5-1 επί της ΑΕΛ.

Κριστιάν Καρεμπέ: Το μήνυμα με γεμάτο «Καραϊσκάκης» για τη μεγάλη διαδρομή (pic)

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΛ με 5-1 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα για το 2020.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς δήλωσε: «Το 2020 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλον τον κόσμο και για τον Ολυμπιακό. Όμως ήταν και απόλυτα πετυχημένη. Δεν ήταν η απόδοση πάντα όπως θα θέλαμε, αλλά έχουμε πει τον λόγο (εννοεί τον κορονοϊό και τις συνέπειές του).

Ο Πορτογάλος έδωσε στους παίκτες μια εβδομάδα άδεια προκειμένου να ξεκουραστούν, διότι με την επιστροφή στη δράση τους περιμένει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα. Η ομάδα θα αναγκαστεί να παίζει για ένα δίμηνο Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Η άδεια των παικτών ξεκινά από σήμερα (21/12) και θα ολοκληρωθεί στις 27/12. Οι ποδοσφαιριστές θα γυρίσουν στις προπονήσεις στις 28/12 και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ τις 3 Ιανουαρίου.

Σχετικό ήταν και το μήνυμα που έστειλε ο Κρίστιαν Καρεμπέ μέσω ανάρτησής του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Ώρα να ξεκούραση μετά από μεγάλη… διαδρομή», έγραψε ο Κρίστιαν Καρεμπέ κάτω από μια φωτογραφία ενός γεμάτου «Καραϊσκάκης».

Δείτε την ανάρτηση του Κριστιάν Καρεμπέ: