ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1: Μπόλονι: «Πρόβλημα συμπεριφοράς ο Βιγιαφάνιες»

Ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει τον βαθμό, ενώ αναφέρθηκε στον Λούκας Βιγιαφάνιες.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1: Μπόλονι: «Πρόβλημα συμπεριφοράς ο Βιγιαφάνιες»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-1 και ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο τεχνικός των "πράσινων" αναφέρθηκε στον Βιγιαφάνιες τονίζοντας ότι έχει πρόβλημα με τη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε:

Για το παιχνίδι: Η ομάδα μας έκανε πολύ σημαντικές προσπάθειες. Παρόλα αυτά αισθάνθηκα μία ανωτερότητα από πλευράς του ΠΑΟΚ. Δημιουργήθηκαν οι ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να φύγουμε από εδώ με έναν βαθμό. Όσον αφορά στις απουσίες έχουμε ένα πρόβλημα με τον Κουρμπέλη και αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα που έχει στην πλάτη ο Διούδης προέρχεται από μία θεραπεία που είχε υποστεί στην εθνική ομάδα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάζουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά οι παίκτες που έπαιξαν έκαναν έναν σωστό αγώνα. Όλοι πρέπει να κατανοήσουν ότι για να μπορέσουμε να κρατηθούμε στις πρώτες θέσεις θα πρέπει να είμαστε και ταπεινοί.

Για το τι είχε στο μυαλό του λόγω των απουσιών και των προβλημάτων: Ο Βιγιαφάνιες έχει ιδιαίτερα προβλήματα, όχι μόνο με το πέλμα του, αλλά και με τη συμπεριφορά του. Περιμένω τον παίκτη που θα κάνει το σωστό παιχνίδι με τις πάσες και τα γκολ και μετά θα φτάσουμε στον συμβιβασμό. Εδώ και 2 -2,5 μήνες είμαι εδώ με αρκετή δουλειά και όταν είχα έρθει είχα πει ότι θα πρέπει να κάνω διάγνωση των προβλημάτων. Όπως ξέρετε λείπει ακόμα το εμβόλιο κατά του ιού. Πρέπει να είναι ένα εμβόλιο κατά των ιών και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Επειδή από αύριο ταξιδεύουμε θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες καλά Χριστούγεννά και χαρούμενες γιορτές.

Για την άδεια των παικτών: Ούτως ή άλλως το δώρο τους το έχω κάνει γιατί είχαν κερδίσει τους τρεις αγώνες και πήραν μία ημέρα παραπάνω. Έχω μία πολύ θερμή σκέψη με κάποιον που πέρασα εδώ στον ΠΑΟΚ αρκετές στιγμές. Είναι ο Κώστας Ιωσηφίδης και του εύχομαι υγεία.