Ολυμπιακός: Ο Ανδρούτσος αξίζει να προσεχθεί από τον Μαρτίνς

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έστειλε μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς τόσο με τη Λαμία όσο και με την ΑΕΛ ότι έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και αξίζει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Ολυμπιακός: Ο Ανδρούτσος αξίζει να προσεχθεί από τον Μαρτίνς

Μία σκέψη που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την ΑΕΛ ήταν να ξεκινήσει τον Θανάση Ανδρούτσο βασικό αντί του Ραφίνια. Κάτι τέτοιο δεν έγινε παρά το γεγονός ότι το είχε στο μυαλό του ο Πορτογάλος προπονητής. Ο Ανδρούτσος, ωστόσο, μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 58'.

Και είναι λογικό να στεκόμαστε στην εξαιρετική εμφάνιση του Μπρούμα και στα δύο γκολ, του Ελ Αραμπί, αλλά ο Ανδρούτσος είναι τεράστιο κέρδος για τον Ολυμπιακό. Είχε παίξει για περίπου μισή ώρα στη Λαμία και είχε μία ασίστ βγάζοντας πολύ καλή εικόνα. Και στο ματς με την ΑΕΛ ο Ανδρούτσος το διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουν την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού άσου, ο οποίος γι' ακόμα μία φορά απέδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής που αξίζει να προσεχθεί και αξίζει να πάρει ευκαιρίες. Από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ζωντάνεψε η δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού.

Είχε πολλές προωθήσεις και ανέβασε ακόμα περισσότερο και τον Μπρούμα. Ο Ανδρούτσος είχε ένα ποιοτικό διάστημα παίζοντας ως δεξί μπακ και έδειξε στον Πέδρο Μαρτίνς ότι πρέπει να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες. Καλή η εμπειρία του Ραφίνια, αλλά ο Ανδρούτσος είναι ένα παιδί που έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Και ο ίδιος θέλει να παίζει, διότι δεν αισθάνεται ότι είναι ταλέντο, αλλά παίκτης ώριμος να αγωνιστεί.

Αν μη τι άλλο έδειξε και με την ΑΕΛ ότι έχει ωριμότητα στο παιχνίδι του και είχε αρκετά ποιοτικά ανεβάσματα βοηθώντας αρκετά τον Ολυμπιακό. Φυσικά και δεν είναι κριτήριο το παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά ο παίκτης που ξέρει τη θέση και που μπορεί να δώσει πράγματα φαίνεται. Ο Πέδρο Μαρτίνς οφείλει να δώσει ευκαιρίες σε ένα παιδί που έχει εξελιχθεί και μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο.