Μπρούμα: «Ο Ολυμπιακός παίζει μόνο για τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 5-1 την ΑΕΛ στο «Καραϊσκάκης» και ο Μπρούμα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες προσφέροντας σημαντικά στην συνολική εικόνα της ομάδας.

Μπρούμα: «Ο Ολυμπιακός παίζει μόνο για τη νίκη»

Ο Μπρούμα ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στην επικράτηση επί της ΑΕΛ με 5-1 και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ σημείωσε ένα γκολ, ενώ είχε και ασίστ στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς, ενώ μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε στον Σεμέδο, με τον συμπαίκτη του να τον τραβάει βίντεο την ώρα των δηλώσεων και να τον πειράζει!

Ο Μπρούμα επισήμανε στη NOVA για:

Το 5-1 με την ΑΕΛ: « Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα. Έπρεπε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Δεν μας ενδιέφερε τίποτε άλλο από το να μέναμε πρώτοι».

Τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πάντα έχει στόχο τη νίκη. Παίζει μόνο για τη νίκη».

Την επάνοδό του: «Σε έναν παίκτη μπορούν να προκύψουν τραυματισμοί. Δυστυχώς μου έτυχαν ενώ δεν το συνηθίζω. Λυπήθηκα που έλλειπα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και μπόρεσα να βοηθήσω».

Το εάν αφιέρωσε κάπου το γκολ: «Όχι δεν ήταν αφιέρωση. Έδειξα τον Σεμέδο γιατί έχουμε πολύ καλή σχέση. Τον έδειξα γιατί είναι φίλος μου».

Το εάν έχει κάποιους παίκτες που είναι παραπάνω φίλος: «Όχι. Με όλους τους συμπαίκτες μου έχω ωραία σχέση και με έχουν βοηθήσει και με έχουν στηρίξει. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με έχουν υποδεχθεί έτσι».

Τα ματς με τη Αϊντχόφεν: «Πραγματικά είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια αυτά. Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε το πρώτο ματς στο γήπεδό μας. Πρέπει να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Μακάρι να μπορέσει να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Εφόσον νικήσουμε θα είναι ένα πρώτο βήμα».

Την Εθνική: «Νομίζω πως πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου στον Ολυμπιακό. Να κάνω όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μου και ο κ. Σάντος παρακολουθεί τους παίκτες και θα κρίνει. Η δουλειά μου όμως είναι να πηγαίνω καλά στον Ολυμπιακό».

Το εάν ήρθε η ώρα να παίξει σε ντέρμπι: «Ο προπονητής θα επιλέξει. Θέλω να συνεχίσω με άλλα γκολ και άλλες ασίστ».

Σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκε ο Σεμέδο, που έκανε... πλάκα στον συμπαίκτη του για να αναφέρει προς τον Μπρούμα ότι πρέπει να δίνει περισσότερο τη μπάλα και ενώ τον τραβούσε βίντεο για Insta Story και μετά γέλασαν και οι δυό τους.