Τάτσης: «Από τις πιο οργανωμένες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Η ΑΕΛ δεν άντεξε στην ασφυκτική πίεση του Ολυμπιακού και ηττήθηκε με το βαρύ 5-1, αλλά ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Τάτσης είδε και θετικά σημεία στην εικόνα των Θεσσαλών

 

Τάτσης: «Από τις πιο οργανωμένες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Ως μία από τις πιο οργανωμένες ομάδες της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης, μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 5-1 από τους «ερυθρόλευκους».

Οι Θεσσαλοί δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ήταν… καταιγιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μετά το 1-1 η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να αντέξει στην ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων.

Ο προπονητής των «βυσσινί» πάντως κράτησε από το συγκεκριμένο παιχνίδι στο Φάληρο την εμφάνιση κάποιων από τα νεαρά παιδιά, στα οποία έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν με την φανέλα του βασικού και να αποκτήσουν εμπειρίες.

Ασφαλώς η συνέχεια είναι πιο απαιτητική για τους Θεσσαλούς που αισιοδοξούν ότι στα επόμενα παιχνίδια θα έχουν ακόμα καλύτερη εικόνα.

Αναλυτικά είπε ο Γιάννης Τάτσης στην κάμερα της Nova:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ευρώπη με πολλές απουσίες και νεαρά παιδιά. Έπρεπε να σκεφτούμε και τον επόμενο αγώνα. Παλέψαμε. Έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές.

Αυτό ήταν το διαθέσιμο ρόστερ. Κρατάω την εμφάνιση και το κέρδος κάποιων νεαρών παιδιών.

Στην πορεία πρέπει να γίνει κάποια επαναξιολόγηση. Κάποια παιδιά να τα εμπιστευθούμε παραπάνω. Είμαι αισιόδοξος. Εάν δεν είμαι αισιόδοξος εγώ δεν γίνεται. Σε αυτήν την προσπάθεια προσπαθώ να τα ισορροπήσω όλα.»