Ολυμπιακός: Γιατί επιβάλλεται το 2021 να ανοίξει το ροτέισον ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβάλλεται τη νέα χρονιά να ανοίξει το ροτέισον και να βάλει κι άλλους παίκτες στην εξίσωση. Το πρόγραμμα… βουνό που περιμένει για δύο μήνες τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Γιατί επιβάλλεται το 2021 να ανοίξει το ροτέισον ο Μαρτίνς

Για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Πέδρο Μαρτίνς τα έχει αφήσει όλα ανοιχτά. Δεν έδειξε κάτι στη χθεσινή προπόνηση στον Ρέντη και όλα τα σενάρια είναι μέσα. Ο Πορτογάλος προπονητής, ωστόσο, γνωρίζει πολύ καλά ότι μετά από αυτό το παιχνίδι με τους "βυσσινί" και συγκεκριμένα με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων περιμένει την ομάδα του ένας Γολγοθάς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μέχρι τώρα δεν έχει ανοίξει όσο θα ήθελε ή όσο θα έπρεπε το ροτέισον ή δεν τον βοήθησαν κάποιοι παίκτες για να το κάνει αυτό. Πάντως με τη νέα χρονιά είναι υποχρεωμένος να το κάνει, διότι αλλιώς δεν θα μπορέσει να βγάλει ένα δίμηνο που θα είναι γεμάτο. Και εκεί θα πρέπει να μπουν όλοι στην εξίσωση για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό. Είναι και αυτός ένας επιπλέον λόγος που κάνει δύσκολη την ένταξη μίας μεταγραφής του Ιανουαρίου στην ομάδα.

Χωρίς καμία υπερβολή ο Ολυμπιακός από τις 3 Ιανουαρίου που θα παίξει με την ΑΕΚ έως και τα ματς με την Αϊντχόφεν τον Φεβρουάριο παίζει συνεχώς Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Θέλετε να δούμε τι γίνεται και γιατί επιβάλλεται να ανοίξει το ρόστερ;

Κυριακή 3/1 ΑΕΚ (εντός)

Τετάρτη 6/1 Αστέρας Τρίπολης (εκτός)

Σάββατο 9/1 Παναιτωλικός (εκτός)

Τετάρτη 13/1 ΠΑΟΚ (εκτός)

Κυριακή 17/1 ΠΑΣ Γιάννενα (εντός)

Τετάρτη 20/1 Κύπελλο Ελλάδας

Κυριακή 24/1 Ατρόμητος (εκτός)

Τετάρτη 27/1 ΠΑΟΚ (εντός)

Κυριακή 31/1 Απόλλων Σμύρνης (εκτός)

Τετάρτη 3/2 Κύπελλο ρεβάνς

Κυριακή 7/2 ΟΦΗ (εντός)

Τετάρτη 10/2 Κύπελλο

Κυριακή 14/2 Παναθηναϊκός (εκτός)

Πέμπτη 18/2 Αϊντχόφεν (εντός)

Κυριακή 21/2 Άρης (εντός)

Πέμπτη 25/2 Αϊντχόφεν (εκτός)

Δευτέρα 1/3 Βόλος (εντός)