Άντριγια Ζίβκοβιτς: «Θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Βέβαιος ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για τη νίκη στο αυριανό (20/12) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» Άντριγια Ζίβκοβιτς, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

Άντριγια Ζίβκοβιτς: «Θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς ετοιμάζεται από την πλευρά του για το κυριακάτικο (20/12, 19:30) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ του «Δικεφάλου» μίλησε στη Nova για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 1, το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και την προσαρμογή του στους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα ο Ζίβκοβιτς είπε...

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Ασφαλώς δεν ήταν μια καλή κατάσταση για μας, για την ομάδα, αλλά εντάξει… αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτό είναι το παιχνίδι. Σαφώς και θέλαμε να νικήσουμε τον Άρη, όμως τώρα μπροστά μας έχουμε έναν άλλον αγώνα, τον οποίο αναμφίβολα θέλουμε να κερδίσουμε. Και θα κάνουμε τα πάντα, θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για να τα καταφέρουμε».

Τι δεν πήγε καλά στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Πιθανόν να χάσαμε αρκετές δεύτερες μπάλες, κάτι που σημαίνει ότι οφείλουμε να είμαστε πιο επιθετικοί. Νομίζω ότι κάποιες λεπτομέρειες σαν κι αυτές μας στοίχισαν τη νίκη. Δεν μιλάω για τον διαιτητή αλλά μόνο για εμάς».

Για την πρώτη εβδομάδα χωρίς υποχρεώσεις στην Ευρώπη: «Σίγουρα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε και αυτό ήταν κάτι που αναμφίβολα χρειαζόμασταν για έναν σημαντικό αγώνα σαν τον αυριανό, ενώ προερχόμαστε από ήττα. Κι αυτό μας υποχρεώνει ακόμη περισσότερο όλους, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Πού αποδίδει την ταχεία προσαρμογή του: «Όντως πάει καλά. Είμαι πολύ καλά εδώ, είμαι χαρούμενος. Αν αναζητούμε περαιτέρω εξήγηση, θα σας πω πως έχω υπάρξει ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν και γνώριζα για τον ΠΑΟΚ. Όπως αγαπώ την Παρτιζάν, έτσι αγάπησα και αγαπώ κι αυτόν εδώ τον σύλλογο. Και το συναίσθημα αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη γρήγορη προσαρμογή μου στην ομάδα και στην απόδοσή μου».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Περιμένουμε να δούμε δύο επιθετικές ομάδες, με ανάλογη διάθεση στο παιχνίδι τους. Περιμένουμε ένα καλό και δυνατό ματς και επαναλαμβάνω πως θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για την άποψη που έχει σχετικά με τους «πράσινους»: «Έχουμε άποψη φυσικά, αλλά την κρατάμε για εμάς».