ΟΦΗ-Άρης 0-3: Ο Ματίγια αφιέρωσε το γκολ του, στον Σιαμπάνη - Καρυπίδης: «Θα σέβεστε» (vid)

Στον Μάριο Σιαμπάνη αφιέρωσε το γκολ του ο Ματίγια δείχνοντας ότι όλοι είναι στο πλευρό του νεαρού τερματοφύλακα του Άρη.

ΟΦΗ-Άρης 0-3: Ο Ματίγια αφιέρωσε το γκολ του, στον Σιαμπάνη - Καρυπίδης: «Θα σέβεστε» (vid)

Εδώ κι αρκετές ημέρες ο Μάριος Σιαμπάνης είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας της απόπειρας δωροδοκίας που έγινε. Λόγω αυτής της υπόθεσης ο νεαρός τερματοφύλακας πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές τις προηγούμενες ημέρες.

Όλη η ομάδα του Άρη, ωστόσο είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει προκειμένου να μείνει δυνατός και να επιστρέψει στη δράση σύντομα.

Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Ματίγια σκόραρε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στη συνέχεια φρόντισε να δείξει ότι είναι στο πλευρό του συμπαίκτη του. Ο έμπειρος άσος του Άρη έτρεξε στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πήρε στα χέρια του μία φανέλα του Μάριου Σιαμπάνη και τη σήκωσε ψηλά. Με αυτόν τον τρόπο του αφιέρωσε το γκολ και έδειξε ξανά ότι άπαντες είναι δίπλα στον νεαρό γκολκίπερ.

Τη φωτογραφία με την αφιέρωση του Ματίγια ανάρτησε στα social media και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης. Από την πλευρά του ο πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων" έγραψε ότι "θα σέβεστε, παρακολουθήστε τη συνέχεια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, πάντως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και παράλληλα έδειξε τη στήριξη του στον Μάριο Σιαμπάνη.

Δείτε την ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη