Μάντζιος: «Πεντακάθαρη νίκη με επιβλητική εμφάνιση» (vid)

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, για τη μεγάλη νίκη των Θεσσαλονικέων στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ για τη 13η αγωνιστική της Super League 1.

Μάντζιος: «Πεντακάθαρη νίκη με επιβλητική εμφάνιση» (vid)

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπου οι «κίτρινοι» πήραν σπουδαία νίκη με 0-3 για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

«Κλείσαμε τη χρονιά πάρα πολύ καλά, με μια επιβλητική εμφάνιση. Πετύχαμε μια πεντακάθαρη νίκη. Τακτικά ήταν άριστη η ομάδα. Τα παιδιά αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο όπως όλοι στην ομάδα», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο 51χρονος κόουτς.

Ρωτήθηκε αν έχει αφήσει πίσω του όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στον Άρη και απάντησε: «Το είδαμε αυτό εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο. Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη και αφήσαμε πίσω μας όσα έγιναν. Θέλουμε να συνεχίσουμε ψηλά».

Πώς σχολίασε το γεγονός ότι ο Άρης κράτησε το μηδέν στην άμυνα σε ακόμα ένα παιχνίδι; «Θέλουμε να κερδίζουμε, δεν κοιτάμε αν είμαστε αήττητοι. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε. Το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό μέχρι σήμερα και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον "Γολγοθά" που ακολουθεί».

Τέλος, τι ευχήθηκε ενόψει των εορτών; «Να έχουμε όλοι υγεία και χρόνια πολλά στον χώρο μας, να έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο».