Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο

Το σχέδιο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τι γίνεται με τον αριστερό μπακ και τις άλλες θέσεις.

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο

Με το ματς κόντρα στην ΑΕΛ ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για το 2020. Για την ομάδα του Πειραιά αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η νίκη στην αναμέτρηση με τους "βυσσινί". Οι "ερυθρόλευκοι", ωστόσο, έχουν και τις κεραίες τους ανοικτές όσον αφορά στις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο.

Δεν είναι και η ευκολότερη περίοδος για να βρεθούν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, αλλά από την άλλη στον Πειραιά θα κινηθούν για να ενισχύσουν την ομάδα τους σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη. Για να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά. Το βασικό είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ. Ρέπτσιουκ και Αϊντάρα είναι στη λίστα, ενώ ο Ματέους Ρέις πάει προς τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αυτές δεν είναι και οι μοναδικές περιπτώσεις που απασχολούν τον Ολυμπιακό για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στην επίθεση τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα με τους "ερυθρόλευκους" να περιμένουν την επιστροφή του Χασάν στη δράση προκειμένου να δουν πως θα κινηθούν. Ο Μήτρογλου έχει έρθει στην επικαιρότητα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ανενεργός αρκετούς μήνες τώρα.

Για τα εξτρέμ υπήρχε η διάθεση να αποκτηθεί και εκεί ποδοσφαιριστής, όμως, η αγωνιστική άνοδος του Μάριου Βρουσάι φαίνεται να "κόβει" αυτή τη μεταγραφή. Προς το παρόν τουλάχιστον και περιμένοντας φυσικά και τον Μπρούμα. Θέμα έχει υπάρξει και για το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά ο Μαρτίνς έχει εμπιστοσύνη σε Ραφίνια και Ντρέγκερ με τον δεύτερο να επιστρέφει στη δράση στις 3 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Επομένως ο Ολυμπιακός πάει σίγουρα για αριστερό μπακ και βλέπουμε, αλλά έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι ο Γενάρης δεν είναι καθόλου εύκολος μήνας για να βρεθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές.