Λαμία: Ανακοίνωσε τον Βαλεντίνο Βλάχο

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαλεντίνου Βλάχου. Ο 28χρονος ακραίος μπακ χαφ είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Βαλεντίνο Βλάχο

Μία ακόμη μεταγραφή για τη Λαμία. Η διοίκηση της ομάδας της Φθιώτιδας ανακοίνωσε απόψε (18/12) την απόκτηση του Βαλεντίνου Βλάχου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης εδώ και λίγους μήνες αλλά δεν είχε βρει ακόμη ομάδα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (14/2/1992) δεξί μπακ, Βαλεντίνο Βλάχο ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Πανιωνίου, Κλαμπ Μπριζ, Άρη, ΑΕΚ, Θρασύβουλο, Καβάλα και U20 Παναθηναϊκού.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Λαμία.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 28χρονος δεξιός ακραίος αμυντικός, Βαλεντίνος Βλάχος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λαμίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λαμία και θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Θυμίζουμε πως η Λαμία που μέσα στην εβδομάδα έδωσε τα χέρια με τον Μιχάλη Γρηγορίου, έχει ανακοινώσει και την απόκτηση των Ταϊρόν, Τζανδάρη που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την έναρξη του β’ γύρου του πρωταθλήματος.