ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Σήμερα (18/12) ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή (20/12, 15.00). Ύστερα από μήνες είναι στην αποστολή ο Νούνιτς ενώ στην Αθήνα θα ταξιδέψει και ο Νικολιάς.

ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Με προπόνηση στο Αλκαζάρ συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (20/12), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Συμμετείχαν όλοι οι παίκτες πλην του Σπαρβ και των τραυματιών Μούζεκ, Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς. Προοδευτικά προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους παίκτες οι Μπέρτος, Γρηγορόπουλος οι οποίοι υπολογίζονται από τον τεχνικό Γιάννη Τάτση.

Στα πλάνα του προπονητή της ομάδας της Λάρισας ύστερα από καιρό ο Νούνιτς ενώ θα ταξιδέψει στην Αθήνα και ο Νικολιάς.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος ανακοινώθηκε και η αποστολή για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή είναι οι Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Γκοτζαμανίδης, Γρηγορόπουλος, Δάκτυλας, Γλυνός, Κοτσιανούλης, Λουφάκης, Πλατέλλας, Χαλάτσης, Νικολιάς, Γιουνές, Πινακάς, Ζαχαράκης, Νούνιτς.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τα προβλήματα αρκετά για τον προπονητή της ομάδας της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης δεν έχει στα πλάνα του τους Σπαρβ, Μούζεκ, Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Τρούγιτς, Φίλιπ.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη δίνει εξ αναβολής ματς με αντίπαλο τη Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου.