Παναθηναϊκός: Αλλάζει χλοοτάπητα στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στην αλλαγή χλοοτάπητα στη Λεωφόρο και μάλιστα κάνει έργα προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα το γήπεδο.

Παναθηναϊκός: Αλλάζει χλοοτάπητα στη Λεωφόρο

Το ΟΑΚΑ έχει κλείσει για να γίνει αλλαγή του χλοοτάπητα και ο Παναθηναϊκός έχει μετακομίσει στη Λεωφόρο. Οι "πράσινοι" γύρισαν στη φυσική τους έδρα, αλλά και εκεί πρέπει να γίνουν βελτιωτικά έργα.

Ο Λάζλο Μπόλονι άλλωστε έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει η ομάδα του το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου στη φυσική της έδρα. Προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται και η διοίκηση που φαίνεται ότι κάνει και τις απαραίτητες ενέργειες για να υλοποιήσει την επιθυμία του προπονητή.

Οι "πράσινοι" αποφάσισαν να προχωρήσουν σε τρεις ενέργειες προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μπροστά από τους πάγκους. Η μία αφορά στη δημιουργία καναλιών ώστε να υπάρξει καλύτερη απορρόφηση του νερού και παράλληλα θα ενισχυθεί το αποστραγγιστικό σύστημα σε εκείνη την πλευρά.

Ακόμη η "πράσινη" ΠΑΕ προχώρησε στην αγορά έτοιμου χλοοτάπητα υψηλού προδιαγραφών από την Ιταλία. Αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα και θα αντικαταστήσει όλο το προβληματικό κομμάτι. Επιπλέον για να μην υπάρξει πρόβλημα με τον χλοοτάπητα και για να "δέσει" γρήγορα αποκτήθηκαν από την Ολλανδία και ειδικά φώτα.