Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ολοκληρώθηκε σήμερα (18/12) η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19/12, 17.15). Η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου.

Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μια ακόμη εντός έδρας νίκη, ύστερα από εκείνη κόντρα στην ΑΕΛ, είναι ο στόχος του Παναιτωλικού στον αυριανό (19/12, 17.15) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον κόουτς Τραϊανό Δέλλα. Ο Τζανακάκης είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ νοκ άουτ λόγω ενός τραβήγματος τέθηκε και ο Ντάλσιο.

Στην αποστολή βρίσκεται ο Κνετ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός από τον αγώνα με τον Βόλο.

Δεν υπολογίζονται για ακόμη μία αγωνιστική οι Ματσόλα, Καρασαλίδης, Μαλής.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Περέιρα, Μελίσσας, Σκιαδάς, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.

Να σημειώσουμε πως η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε πως ήταν αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει της αυριανής (19/12) εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.