«Στην Μπράγκα ο Βινάγκρε» (pic)

Στην Μπράγκα θα συνεχίσει την καριέρα του με το νέο έτος ο Ρούμπεν Βινάγκρε σύμφωνα με τους Πορτογάλους

«Στην Μπράγκα ο Βινάγκρε» (pic)

Δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό αλλά θα μετακομίσει στην Πορτογαλία και την Μπράγκα ο Ρούμπεν Βινάγκρε, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην Πορτογαλία.

Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo, αναφέρει πως αριστερός ακραίος αμυντικός της του Ολυμπιακού θα παίζει από τον Ιανουάριο στην Μπράγκα.

Ο Βινάγκρε θυμίζουμε πως αποκτήθηκε πριν από λίγους μήνες, από τη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού.

O 21χρονος Πορτογάλος για την ώρα έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια και συνολικά για 155 λεπτά με τον Ολυμπιακό.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Αγγλία, πολύ δύσκολα θα επιστρέψει ο Βινάγκρε στους «λύκους».

Δεν εξηγούν το αν θα μπορέσει να επιτευχθεί το πρόωρο τέλος του δανεισμού του ποδοσφαιριστή, αλλά μιλούν αποκλειστικά για το αν βρίσκεται στα πλάνα του Νούνο Εσπίριτο.

Στο Νησί υποστηρίζουν λοιπόν ότι ο Βινάγκρε έως το τέλος της σεζόν δεν έχει θέση στην Γουλβς. Σαν να προσπαθούν να αναδείξουν οι Άγγλοι, ότι επειδή δεν θα υπάρχει χώρος για τον παίκτη στο «Μολινό», θα αναγκαστεί να μείνει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως για φέτος λόγω του κορονοϊού έχει αλλάξει ο κανονισμός και ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει σε τρεις διαφορετικές ομάδες, σε μία περίοδο.

Αυτό έγινε λόγω των προβλημάτων με την πανδημία. Το αναφέρουμε γιατί ο Βινάγκρε πριν έρθει στον Ολυμπιακό, είχε συμμετοχές με τη Γουλβς αλλά εάν και εφόσον βρεθεί λύση και αποχωρήσει από το λιμάνι, τότε μπορεί να παίξει στην Μπράγκα, εφόσον φυσικά υπάρξει συμφωνία και με την Αγγλική ομάδα όπου και ανήκει ο Πορτογάλος άσος.