Σίμος: «Έξτρα πρόκληση για εμάς η ποιότητα του Άρη»

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο (19/12) αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Άρη στο Ηράκλειο και ο τεχνικός των νησιωτών, Γιώργος Σίμος, έκανε δηλώσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σίμος: «Έξτρα πρόκληση για εμάς η ποιότητα του Άρη»

Με προπόνηση που έγινε σήμερα (17/12) το μεσημέρι στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (19/12, 19:30) με τον Άρη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Αμπντούλ Ουές και Φελίπε Σόουζα. Θεραπεία έκαναν οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Μαρινάκης, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, Αντίλ Ναμπί και Βαγέμπα Σακόρ. O Ρικάρντο Βαζ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση της Πέμπτης περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου για το ματς με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο (18/12) στις 3:00 μετά το μεσημέρι, στο Παγκρήτιο στάδιο. Μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Άρη ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, είπε μεταξύ άλλων τα παρακάτω: «Στον τελευταίο αγώνα του 2020 θέλουμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας και στους εαυτούς μας, φτιάχνοντας τις προϋποθέσεις ώστε να νικήσουμε τον Άρη. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική ομάδα με μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα. Αυτό αποτελεί μία έξτρα πρόκληση για εμάς».

Και συνέχισε: «Με όλο τον σεβασμό σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Άρης, εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα έχοντας μεγάλη πίστη στις δυνατότητές μας. Ξέρω ότι οι παίκτες μου από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό θα δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Και αυτό είναι η νίκη».