Περιμένει και Ντρέγκερ ο Μαρτίνς

Δεν είναι μόνο οι Βαλμπουενά και Χασάν, τους οποίους ανυπομονεί να δει από το νέο έτος ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ο Ντρέγκερ.

Περιμένει και Ντρέγκερ ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έχει την Κυριακή (19/12, 15.00) την τελευταία του υποχρέωση για το 2020 κόντρα στην ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη και δύο εβδομάδες αργότερα φιλοξενεί την ΑΕΚ, σε ένα ματς στο οποίο φιλοδοξεί να μπει με το δεξί στο 2021.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ωστόσο, δεν θέλει να μπει μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο με το δεξί ο Ολυμπιακός. Ελπίζει σιγά-σιγά να επιστρέψουν και οι τραυματίες.

Κι αν για τους Βαλμπουενά και Χασάν δεν μπορούμε να πούμε ότι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν με την ΑΕΚ (3/1), αυτό που επιθυμεί ο Μαρτίνς είναι σταδιακά τα «όπλα» του να μπουν στις προπονήσεις, έτσι ώστε να δώσουν τις απαραίτητες ανάσες στον επίπονο Γενάρη που ακολουθεί με παιχνίδια ανά τρεις-τέσσερις μέρες.

Μην ξεχνάμε ότι μετά την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός πάει στην Τρίπολη (6/1), εν συνεχεία στο Αγρίνιο (9/1) και έχει και τρίτο σερί ταξίδι στην Τούμπα (13/1).

Ένας από τους παίκτες λοιπόν που περιμένει να μπουν στις προπονήσεις για να βοηθήσει στο ροτέισον, είναι ο Ντρέγκερ. Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ αναμένεται σε 10-15 μέρες να είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, όπερ σημαίνει ότι θα δώσει τις απαραίτητες ανάσες στον Ραφίνια είτε με τον Αστέρα Τρίπολης, είτε με τον Παναιτωλικό.

Ο Μαρτίνς δεν θέλει να πηγαίνει ούτε με αλχημείες στο δεξί άκρο της άμυνας (σ.σ. Βρουσάι ή Ραντζέλοβιτς), ούτε να ξεζουμίσει τον ήδη καταπονημένο Ραφίνια.

Οπότε, είναι σημαντική η επιστροφή του Ντρέγκερ στα πλάνα του Μαρτίνς ενόψει των υποχρεώσεων του Ιανουαρίου.

*** Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία διάθεση από πλευράς Ολυμπιακού να κινηθεί για δεξί μπακ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.