Αμφίβολος ο Κάτσε για το ματς του Άρη με τον ΟΦΗ

Ο Έργκους Κάτσε αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση του Άρη την Πέμπτη (17/12) και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (19/12, 19.30).

Αμφίβολος ο Κάτσε για το ματς του Άρη με τον ΟΦΗ

Ένα απρόοπτο προέκυψε για τον Άκη Μάντζιο στην προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ (19/12, 19.30). Ο Έργκους Κάτσε αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Πέμπτης (17/12) και ο Έλληνας τεχνικός απέκτησε έναν απρόσμενο «πονοκέφαλο», καθώς σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, δεν ήθελε με τίποτα να χάσει έναν τόσο σημαντικό χαφ.

Θα τον δει φυσικά και στην προπόνηση της Παρασκευής (18/12), μήπως καταφέρει ο Κάτσε να βγάλει το πρόγραμμα και να τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου, αλλά προς το παρόν οι πιθανότητες είναι στο 50-50.

Επίσης, εκτός προπόνησης έμεινε ο νεαρός Κώστας Χατζηπιρπιρίδης που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Ο Άρης θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις και να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση, έχοντας περάσει και από την πολύ δύσκολη έδρα του ΟΦΗ. Ο Μάντζιος γνωρίζει ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει έναν ΟΦΗ που είναι στην 7η θέση και καίγεται για βαθμούς, έτσι ώστε να καταφέρει να μπει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα ευρωπαϊκα εισιτήρια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Μάντζιου και όλα όσα ετοιμάζει ως προς την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο Ηράκλειο, περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση της Παρασκευής (18/12), με την ολοκλήρωση της οποίας θα ανακοινώσει και την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη.