ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Βαρέλα, πολύ δύσκολα ο Ροντρίγκο

Ανησυχία προκάλεσαν στον Πάμπλο Γκαρσία οι ενοχλήσεις του Βαρέλα λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δύσκολα θα προλάβει ο Ροντρίγκο ενώ Ζαμπά και Μπίσεσβαρ ταξιδεύουν για τις πατρίδες τους. 

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Βαρέλα, πολύ δύσκολα ο Ροντρίγκο

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμεινε εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια και δεν θα βρεθεί στους «εκλεκτούς» του Πάμπλο Γκαρσία ούτε στην αναμέτρηση με τους «πράσινους δεδομένου πως εξασφάλισε ειδική άδεια προκειμένου να μεταβεί στην Ολλανδία για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά τη μίνι διακοπή για τα Χριστούγεννα.

Στη Βραζιλία θα επιστρέψει ο Λέο Ζαμπά για να παρακολουθηθεί από τους γιατρούς, οι οποίοι θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με εκείνους του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, ο Ουρουγουανός τεχνικός των «ασπρόμαυρων», δεν θα έχει – όπως όλα δείχνουν- στη διάθεση του και τον Ροντρίγκο ενώ ανησυχία προκάλεσαν οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Βαρέλα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει, οι ρυθμοί ανεβαίνουν στη Νέα Μεσημβρία και το αγωνιστικό τμήμα προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Τούμπας, με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Super League Interwetten 20202-21.

Η προπόνηση της Πέμπτης (17.12) ήταν ουσιαστικά η πιο δυνατή της εβδομάδας. Όλες οι ασκήσεις διεξήχθησαν σε υψηλή ένταση, με το ξεκίνημα να περιλαμβάνει δρομικές, rondo αλλά και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και πάλι σε αυξημένο τέμπο, ενώ στο φινάλε είχαμε μίνι δίτερμα σε δύο γήπεδα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κι έμεινε στο γυμναστήριο. Η κατάσταση του αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο».