Ολυμπιακός: Ο αήττητος με ΑΕΚ Μαρτίνς κοντά στο ρεκόρ επί Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ με 1-1, παραμένοντας στην κορυφή, και έφτασε τα 28 σερί εκτός έδρας αήττητος. Το ρεκόρ επί εποχής Μίτσελ που κυνηγά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Ο αήττητος με ΑΕΚ Μαρτίνς κοντά στο ρεκόρ επί Μίτσελ

Ισόπαλος αναδείχθηκε στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ με 1-1. Έτσι, όχι μόνο παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, αλλά βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σε ένα εκπληκτικό ρεκόρ.

Κόντρα στην Ένωση οι «ερυθρόλευκοι» συμπλήρωσαν τα 28 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στο κατόπι του ρεκόρ που διατηρούν οι Πειραιώτες από την περίοδο 2012-13, όταν, με προπονητή τον Μίτσελ, είχαν φτάσει το αήττητο εκτός έδρας στα 24 παιχνίδια.

Αυτή η επίδοση αποτελεί κορυφαία όχι μόνο για την ομάδα του Πειραιά αλλά και για όλη την Ελλάδα, με τους παίκτες του Πορτογάλου να απέχουν πλέον μόλις 6 αγώνες μακριά για να την «αγγίξουν».

Αήττητος για 8 σερί ματς με την ΑΕΚ ο Μαρτίνς

Πέρα από το σερί του Ολυμπιακού και ο προπονητής του, Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να επεκτείνει το θετικό του σερί κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά το 1-1, σημείωσε την 8η σερί αναμέτρηση χωρίς ήττα κόντρα στην Ένωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» έχει απολογισμό τριών νικών στο Καραϊσκάκη, μίας νίκης και τριών ισοπαλιών στο ΟΑΚΑ αλλά και μίας νίκης στον τελικό του Κυπέλλου.