Ολυμπιακός: Πρώτα ΑΕΛ, μετά ξεκούραση και στη συνέχεια ενίσχυση

Μικρό κακό του έκανε του Ολυμπιακού η ισοπαλία με την ΑΕΚ, αλλά του έδωσε τροφή για σκέψη. Επειγόντως ξεκούραση χρειάζεται η ομάδα του Πειραιά, αλλά και ένα μπακ που θα κάνει τη διαφορά.

Ολυμπιακός: Πρώτα ΑΕΛ, μετά ξεκούραση και στη συνέχεια ενίσχυση

Σαν τη σταγόνα του μαρτυρίου πρέπει να μοιάζει για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή. Και επειδή μπορεί να το έχουν στο μυαλό τους κάπως έτσι καλό θα είναι να το δουν στα σοβαρά γιατί κανείς δεν πρόκειται να τους χαρίσει τίποτα.

Πάμε, όμως στον αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν εύκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ σε ένα αγωνιστικό χώρο επικίνδυνο και για τους 22 ποδοσφαιριστές. Όπως είπε και ο Καρέρα το πλήρωσε η ομάδα του στην ευκαιρία που είχε στο 90' με τον Τάνκοβιτς. Ήταν πολύ δύσκολο να βρουν τα πατήματα τους οι παίκτες και αυτό το καταλάβαινε κανείς δια γυμνού οφθαλμού.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο παγιδεύτηκε σε αυτό ακριβώς που δεν ήθελε ο Μαρτίνς. Δηλαδή πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή, ελάχιστοι χώροι για δημιουργία και ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Ο Τιάγκο Σίλβα έμεινε εκτός αγώνα, ενώ και οι δύο ακραίοι Βρουσάι και Μασούρας δεν βοήθησαν καθόλου. Στην επανάληψη ο Μαρτίνς τόλμησε και έβαλε στο παιχνίδι τον Φορτούνη που άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός ξεμπλόκαρε από το κέντρο, απλώθηκε στο γήπεδο και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες. Έβαλε ένα γκολ, είχε ευκαιρίες και γι' άλλα, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, ενώ θα μπορούσε να έχει χάσει κιόλας στο τέλος. Ο Σισέ όταν παίζει σερί ματς ως βασικός είναι σαν κάτι να παθαίνει και χάνει τη συγκέντρωση του. Ο Καμαρά ακόμα δεν έχει βρει τον εαυτό του και μετά τον κορονοϊό έχει χάσει τα πατήματα του. Είναι μεγάλη η απώλεια για τον Ολυμπιακό.

Πλέον ξεκάθαρα η ομάδα του Πειραιά χρειάζεται ξεκούραση. Θέλει ανάσες η ομάδα για να μπορέσει να μπει στο δεύτερο μισό της σεζόν και να τελειώσει με το πρωτάθλημα, αλλά και να παίξει με την Αϊντχόφεν. Ίσως το σημαντικότερο τώρα είναι η ξεκούραση. Στη συνέχεια όμως θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε η μεταγραφή ενός μπακ, που θα κάνει τη διαφορά. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί τέτοιος τον Ιανουάριο, αλλά ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη, διότι έχει πολλά παιχνίδια μπροστά του.