Σιμόες: «Με τέτοιο πάθος δεν χάνουμε»

Ο Αντρέ Σιμόες στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στάθηκε στο πάθος που είχε η ομάδα του και στην πίεση που υπήρχε σε αυτήν.

Σιμόες: «Με τέτοιο πάθος δεν χάνουμε»

Με το γκολ στο 80΄ο Αντρέ Σιμόες κατάφερε και έσωσε τον βαθμό για την ΑΕΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο χαφ των "κιτρινόμαυρων" μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι υπήρχε μεγάλη πίεση στην ομάδα, ενώ από την άλλη επισήμανε ότι αν η ομάδα του παίζει έτσι δεν μπορεί να χάσει κανένα παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Αντρέ Σιμόες μίλησε:

Για το παιχνίδι: Ξέραμε ότι θα παίζαμε ένα ντέρμπι. Αυτό που νιώθαμε πριν ήταν ότι θέλαμε να δείξουμε αντίδραση και ότι είμαστε ενωμένοι. Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο και ήμασταν ανώτεροι από τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ και αντιδράσαμε πετύχαμε ένα γκολ και παραλίγο να πάρουμε το ματς με τον Τάνκοβιτς που είχε μεγάλη ευκαιρία. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και για τον προπονητή μας. Είναι μία χρονιά δύσκολη για όλους όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές. Θέλαμε να δώσουμε μία χαρά στον κόσμο μας.

Για τον πανηγυρισμό του: Είναι αλήθεια ότι τώρα που είδα τον πανηγυρισμό μου δεν ήταν και ο καλύτερος. Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα στο παιχνίδι που προσπαθείς να τα βγάλεις με κάποιο τρόπο. Ήμασταν μαχητές και όταν δεχτήκαμε το γκολ είπαμε ότι "δεν γίνεται θα σκοράρουμε". Είχαμε πολλά συναισθήματα και γι' αυτό υπήρχε αυτή η έκρηξη. Είναι μία ευτυχισμένη μέρα γιατί είμαι πολύ καλά και με την οικογένεια μου. Θα ήθελα να ανταλλάξω αυτό το γκολ με νίκη της ομάδας μου.

Για το αν το ξέσπασμα του οφειλόταν στην πίεση: Ήταν αποτέλεσμα της εσωτερικής πίεσης η έκρηξη. Ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο. Υπήρχε μία επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο που μας μίλησαν. Και εμάς μας πονάει. Και εγώ προσωπικά ήθελα να δώσω αυτή τη χαρά γιατί μας δίνουν ώθηση. Αν δείξουμε το ίδιο πάθος και αγωνιστικότητα και στα επόμενα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολο να φύγουμε ηττημένοι από το γήπεδο.

Για την καλύτερη και χειρότερη στιγμή του στην ΑΕΚ: Ήρθα το 2015 και πήραμε ένα Κύπελλο και ήταν καλή χρονιά σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Είδα διαφορετική ποιότητα στα γήπεδα. Μου άρεσε και ένιωσα σαν κάτι δικό μου την ομάδα της ΑΕΚ. Ελπίζω να μείνω και περισσότερα χρόνια στην ΑΕΚ. Η καλύτερη μου στιγμή είναι όταν πήραμε το πρωτάθλημα και η χειρότερη είναι όταν χάνουμε το πρωτάθλημα.