ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1: Κριτική παικτών: Οι αλλαγές και ο Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι μαζί με τους Φορτούνη, Καμαρά και Ελ Αραμπί ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού στο 1-1 με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1: Κριτική παικτών: Οι αλλαγές και ο Βρουσάι

ΣΑ: Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τα κόρνερ του Λιβάι, χωρίς να έχει την αποκλειστική ευθύνη φυσικά στο γκολ του Σιμόες. Θα μπορούσε να λειτουργήσει πάντως διαφορετικά και στα δύο κόρνερ - φαρμάκι του Λιβάι.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο “αισθάνθηκε” λίγο περισσότερο τον Λιβάγια και τον Τάνκοβιτς, αλλά το κακό για τον Βραζιλιάνο είναι ότι βοήθησε ελάχιστα επιθετικά.

ΣΕΜΕΔΟ: Του έπαιξε άσχημο παιχνίδι ο αγωνιστικός χώρος σε αρκετές περιπτώσεις. Ίσως θα έπρεπε και εκείνος να ήταν πιο υποψιασμένος. Μολονότι δεν είχε προβλήματα με τον Ανσαριφάρντ και με τον Ολιβέιρα, το τερέν δεν του επέτρεπε να πατάει τόσο καλά στο χορτάρι.

ΣΙΣΕ: Πολλές καλές, αλλά και αρκετές κακές στιγμές με επιπόλαια λάθη, που σίγουρα οφείλονται έως έναν βαθμό και στον αγωνιστικό χώρο. Όπως και να ‘χει, όμως, θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός και να απομακρύνει γρήγορα την μπάλα, γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το τερέν.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Οι μονομαχίες του με τον Λιβάι ήταν το... αλατοπίπερο στην αποψινή αναμέτρηση. Άλλες φορές ταλαιπωρήθηκε, άλλες τον εξουδετέρωσε και σίγουρα το πρόσημό του είναι θετικό, γιατί βοήθησε - σε αντίθεση με τον Ραφίνια - στο δημιουργικό κομμάτι.

ΕΜΒΙΛΑ: Ήταν μέσα στη μία φάση που πήγε να βάλει απευθείας κόρνερ ο Λιβάι και έδιωξε πάνω από την γραμμή και στη φάση της ισοφάρισης του Σιμόες. Η παρουσία του όμως κρίνεται αρκετά καλή στο σύνολο του αγώνα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε την ασίστ στον Βρουσάι και αρκετές ακόμα μπαλιές - ξυράφι που δεν αξιοποιήθηκαν. Κέρδισε, αλλά και έχασε μονομαχίες στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Η συνολική του παρουσία πάντως κρίνεται θετική.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Λίγα πράγματα έδειξε στο ΟΑΚΑ ο Πορτογάλος χαφ που δεν θύμιζε σε τίποτα τον Σίλβα που είχαμε δει πριν από τρεις μέρες στην Λαμία. Δικαιολογημένη η αντικατάστασή του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε είχε να επιδείξει μόνο κάποια καλά χτυπήματα σε κόρνερ και φάουλ. Σε κανονική ροή του αγώνα δεν βοήθησε ιδιαίτερα και αντικαταστάθηκε στο 46’.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Στο πρώτο μέρος δεν έδωσε πολλά πράγματα, αλλά στην επανάληψη ήταν η αποκάλυψη, καθώς διέλυσε τον Μπακάκη, είχε και το γκολ με ψύχραιμη εκτέλεση, ενώ βοήθησε όσο μπορούσε και ανασταλτικά. Αρκετά καλό ματς και απέναντι στον Παουλίνιο από τον 22χρονο εξτρέμ.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Βρέθηκε σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ, αλλά στη μία ο Τσιντώτας εξουδετέρωσε την κεφαλιά του και στην άλλη δεν έπιασε καλά το σουτ. Ταλαιπώρησε αρκετά πάντως την άμυνα της ΑΕΚ.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε και έδωσε άλλον ρυθμό στο επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση του 0-1 και δημιούργησε και άλλες προϋποθέσεις για γκολ.

ΚΑΜΑΡΑ: Έδωσε και ο Μαντί άλλον αέρα, μία... οντότητα στη μεσαία γραμμή και ειδικά έως το 75’ έδειχνε να καταπίνει τους αντιπάλους του.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και λίγο έλειψε από γύρισμα του Φορτούνη να σκοράρει, αλλά απομάκρυνε τον κίνδυνο ο Τσιντώτας.