Βινάγκρε: Οι Άγγλοι θεωρούν δύσκολη την επιστροφή του στην Γουλβς!

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν έχει βοηθήσει καθόλου τον Ολυμπιακό και φαίνεται πλέον ότι μετράει μέρες. Τι λένε οι Άγγλοι για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Γουλβς.

Βινάγκρε: Οι Άγγλοι θεωρούν δύσκολη την επιστροφή του στην Γουλβς!

Τα πράγματα με τον Ρούμπεν Βινάγκρε είναι λίγο - πολύ ξεκάθαρα. Από τη στιγμή που έχει μπει ο Ολυμπιακός στη διαδικασία να αποκτήσει αριστερό μπακ τον Γενάρη, πάει να πει ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον για τον Πορτογάλο μπακ, που ήρθε με τυμπανοκρουσίες από την Γουλβς στις 5 Οκτωβρίου, αλλά ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Ο Βινάγκρε που θα απουσιάσει και από το αποψινό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, φαίνεται ότι μετράει μέρες στο λιμάνι. Το θέμα φυσικά είναι τί θα συμβεί τον Γενάρη και κατά πόσο είναι εφικτό να χωρίσει τους δρόμους του με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μην ξεχνάμε ότι είναι δανεικός από την Γουλβς.

Τα μαντάτα για τους συνεχόμενους αποκλεισμούς του Βινάγκρε από τις αποστολές των αγώνων του Ολυμπιακού έχουν φτάσει έως και το Γουλβερχάμπτον. Πώς υποδέχτηκαν την είδηση περί πιθανής αποχώρησής του από τον Πειραιά;

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Αγγλία, πολύ δύσκολα θα επιστρέψει ο Βινάγκρε στους «λύκους». Δεν εξηγούν το αν θα μπορέσει να επιτευχθεί το πρόωρο τέλος του δανεισμού του ποδοσφαιριστή, αλλά μιλούν αποκλειστικά για το αν βρίσκεται στα πλάνα του Νούνο Εσπίριτο. Στο Νησί υποστηρίζουν λοιπόν ότι ο Βινάγκρε έως το τέλος της σεζόν δεν έχει θέση στην Γουλβς. Σαν να προσπαθούν να αναδείξουν οι Άγγλοι, ότι επειδή δεν θα υπάρχει χώρος για τον παίκτη στο «Μολινό», θα αναγκαστεί να μείνει στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την FIFA πάντως, λόγω του κορονοιου μπορεί να πάει φέτος και σε τρίτη ομάδα, μολονότι έχει γράψει φέτος συμμετοχές τόσο με την Γουλβς (2 στην Πρέμιερ Λιγκ), όσο και με τον Ολυμπιακό. Με τον παλιό κανονισμό απαγορευόταν να παίξει σε τρεις ομάδες σε μια σεζόν, αλλά η πανδημία άλλαξε προσωρινά αυτόν τον κανονισμό και προσφέρει αυτή την ευελιξία σε παίκτες τύπου... Βινάγκρε.