Ψάχνει το πρώτο του φετινό γκολ ο Ραντζέλοβιτς και η παράδοση που έχει φτιάξει με την ΑΕΚ

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Έχει δημιουργήσει, ωστόσο μία εξαιρετική παράδοση όταν αντιμετωπίσει με τον Ολυμπιακό την  ΑΕΚ.

Ψάχνει το πρώτο του φετινό γκολ ο Ραντζέλοβιτς και η παράδοση που έχει φτιάξει με την  ΑΕΚ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που διεκδικεί θέση στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος έχει βάλει γερή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα, αλλά αυτό θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες αν θα συμβεί ή όχι.

Ο Ραντζέλοβιτς ακόμη δεν έχει πετύχει το πρώτο του γκολ στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Έχει στο ενεργητικό του δύο ασίστ ο νεαρός ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος μέχρι τώρα έχει κάνει 14 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πάντως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει εξαιρετική παράδοση στα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Η τελευταία φορά που σκόραρε ο Ραντζέλοβιτς ήταν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ, στις 12 Σεπτεμβρίου. Τότε είχε βάλει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης χάρη στο οποίο οι "ερυθρόλευκοι" κατέκτησαν και το τρόπαιο.

Η αμέσως προηγούμενη φορά που είχε σκοράρει ο Ραντζέλοβιτς ήταν πάλι κατά της ΑΕΚ. Το είχε κάνει στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ, στις 19 Ιουλίου όταν είχε σκοράρει στο 3-0 επί των "κιτρινόμαυρων". Τότε είχε βάλει το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού ο Σέρβος. Ο Ραντζέλοβιτς θέλει σαν τρελός να ξεκινήσει απόψε στο ΟΑΚΑ και ψάχνει το πρώτο του φετινό γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Πέρσι σε όλες τις διοργανώσεις είχε πετύχει έξι γκολ και είχε και δύο ασίτ.

Θυμηθείτε το τελευταίο γκολ του Ραντζέλοβιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού