ΠΑΟΚ: Ο Ροντρίγκο πάλι ατομικό πρόγραμμα - O Μπράνκο στη Φαμαλικάο (pic)

Δίχως τον Ροντρίγκο Σοάρες έγινε και η σημερινή (16/12) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Μάριο Μπράνκο ανέλαβε αθλητικός διευθυντής στη Φαμαλικάο.

ΠΑΟΚ: Ο Ροντρίγκο πάλι ατομικό πρόγραμμα - O Μπράνκο στη Φαμαλικάο (pic)

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (20/12, 19.30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, συνεχίζεται, δίχως τον Ροντρίγκο Σοάρες που εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Στον μεγάλο άτυχο του ντέρμπι με τον Άρη, Μούσα Ουαγκέ χορηγήθηκε αγωγή, ενώ είναι προγραμματισμένο να υποβληθεί σε κάποιες επιπλέον εξετάσεις, ώστε τα ιατρικά επιτελεία του ΠΑΟΚ και της Μπαρτσελόνα να καταρτίσουν την πορεία της αποκατάστασής του.

Η προπόνηση της Τετάρτης (16.12) ξεκίνησε με προθέρμανση με μπάλα και παιχνίδι κυκλοφορίας. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, το άλλο δούλευε στην επιθετική τακτική, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Την Πέμπτη (17.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Μπράνκο στη Φαμαλικάο

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο επιστρέφει στην πατρίδα του για να αναλάβει το πόστο αθλητικού διευθυντή στη Φαμαλικάο.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο 45χρονος επέστρεψε στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη θητεία στο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης».

Στην αναφορά του βιογραφικού του η Φαμαλικάο, μιλά με άκρως κολακευτικά λόγια για τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του, τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη συνδυάστηκε από τίτλους.

Δείτε την ανάρτηση της Φαμαλικάο