Η προσοχή του Ολυμπιακού στον Καρίμ

Πρώτη φορά αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά την αποχώρησή του από την Πειραιά τίθεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ Κι είναι ένα εξτρά κίνητρο για τον φορ της ΑΕΚ, συνεπώς δίδεται μεγάλη σημασία στην αντιμετώπισή του. 

Η προσοχή του Ολυμπιακού στον Καρίμ

Σημαντικά γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει πετύχει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και έχει βοηθήσει αποφασιστικά την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα στη φετινή πορεία της. Τον Ιρανό γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, φυσικά, στον Ολυμπιακό από το «πέρασμά» του από τον Πειραιά και ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει πολύ ως σοβαρό κίνδυνο για το αποψινό (16/12, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) ντέρμπι.

Με τον Ανσαριφάρντ να έχει ενδεχομένως ξεχωριστό κίνητρο απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς σίγουρα θα ήθελε να μείνει κι άλλο στην πειραϊκή ομάδα που τον είχε δώσει στην Νότιγχαμ όταν αποφασίστηκε να μη συνεχίσει άλλο τη συνεργασία μαζί του.

Απέναντι στην ΑΕΚ ο Καρίμ είχε αρνητικά αποτελέσματα συνήθως ως παίκτης του Ολυμπιακού. Είχε βάλει ένα γκολ το 2016 στο ντέρμπι του Φαλήρου, το οποίο η ΑΕΚ είχε «γυρίσει» στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ενώ είχε ο Ιρανός αποκλεισμούς με τον Ολυμπιακό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και χαμένο τελικό.

Κόντρα στον Ολυμπιακό δεν έχει σκοράρει ποτέ. Ούτε ως παίκτης του Πανιωνίου προτού κάνει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά. Είναι ένα ιδιαίτερο «κομμάτι» του αποψινού αγώνα ο Ανσαριφάρντ και στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για την αντιμετώπισή του. Όπως φυσικά και στην ΑΕΚ για τον Ελ Αραμπί που έχει βάλει γκολ εναντίον της «Ένωσης» και μέσα στο ΟΑΚΑ.