Μιτάι: «Πρέπει να νικήσουμε για να μειώσουμε τη διαφορά και να κάνουμε καλές γιορτές» (vid)

Ο Μάριο Μιτάι μίλησε για το σημερινό (16/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και είπε πως στόχος της ΑΕΚ είναι μόνο η νίκη για να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο.

Μιτάι: «Πρέπει να νικήσουμε για να μειώσουμε τη διαφορά και να κάνουμε καλές γιορτές» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριο Μιτάι μπροστά στην κάμερα της Nova:

Για το ότι έπαιξε δύο διαδοχικά ματς (με Λέστερ και Απόλλωνα) και είχε ισάριθμες ασίστ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία, την εκμεταλλεύτηκα, έκανα μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, είμαι χαρούμενος για αυτό και θέλω να πάρω κι άλλες ευκαιρίες».

Για την πάσα του Λιβάγια και την ασίστ στον Ανσαριφάρντ: «Ήμουν σίγουρος ότι θα μου έδινε με την πάσα, μιλήσαμε με τα μάτια. Μου έδωσε την μπάλα και μετά βάλαμε το γκολ».

Για το αν περίμενε φέτος αυτό το ξεκίνημα: «Δεν το περίμενα. Περίμενα να πάρω χρόνο συμμετοχής από τον Ιανουάριο και μετά στο Κύπελλο, αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για την καθιέρωσή του στην ομάδα: «Εξαρτάται σε μένα, στο πόσο θα δουλέψω και στις ευκαιρίες που θα πάρω. Είναι στο χέρι μου».

Για το αν έχει κάποιο άνθρωπο να τον συμβουλεύει: «Ο πατέρας μου, που είναι το πρότυπό μου. Πάντα θα με εμψυχώνει. Τις εμφανίσεις μου αυτές τις οφείλω στους γονείς μου, στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου».

Για τη δουλειά του στις προπονήσεις: «Δουλεύω έξτρα για να βελτιωθώ ο ίδιος σε κάποια πράγματα που δεν είμαι καλός. Το κάνω για να γίνομαι καλύτερος».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα κρίσιμο ματς. Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε για να μειώσουμε τη διαφορά. Πάμε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, πολύ δυνατή αμυντικά και επιθετικά και πρέπει να κοιτάξουμε να μην δεχθούμε γκολ».

Για τη βοήθεια που παίρνει από τον Νίκο Παναγιωτάρα στην ΑΕΚ: «Από τη στιγμή που έχω υπογράψει και από τις πρώτες προπονήσεις με συμβουλεύει πάντα για το τι κάνω σωστά και τι όχι και τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

Για τον πατέρα του: «Δεν υπήρξε ποδοσφαιριστής, αλλά αυτός ήθελε να παίξω ποδόσφαιρο και είτε στα καλά είτε στα κακά με συμβουλεύει και με υποστηρίζει και θέλει το καλύτερο για μένα».

Για το αν νιώθει ότι είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες της ΑΕΚ για να μειώσει από την κορυφή αυτό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Δεν θεωρώ πως είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες, αλλά πρέπει να νικήσουμε για να μειώσουμε τη διαφορά και να κάνουμε καλές γιορτές».

Για το αν περιμένει να παίξει στο ντέρμπι: «Περιμένω πως όχι, αλλά μακάρι. Εγώ θα είμαι 100% έτοιμος και συγκεντρωμένος να παίξω αυτό που μπορώ καλύτερα».