ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Γκολάρες εκατέρωθεν, καθοριστικός Μπατίστα και δύο αυτογκόλ στο ίδιο ματς (vids)

Τρία ακόμα ντέρμπι που έχουν γραφτεί στην ιστορία των αναμετρήσεων ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο πέρασμα του χρόνου, λίγες ώρες πριν από την κόντρα «κιτρινόμαυρων» και «ερυθρολεύκων» στο ΟΑΚΑ, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Super League 1.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Γκολάρες εκατέρωθεν, καθοριστικός Μπατίστα και δύο αυτογκόλ στο ίδιο ματς (vids)

Γκολ να μη χορταίνεις να τα βλέπεις!

Στο ντέρμπι της σεζόν 2017-18 οι Κώστας Φορτούνης και Τάσος Μπακασέτας πέτυχαν δύο υπέροχα γκολ, παίζοντας μακρινά ένα-δύο και έχοντας υπέροχα τελειώματα!

Την «πλήγωσε» ο... πρώην!

Τα δύο γκολ του πρώην «κιτρινόμαυρου» Ντανιέλ Μπατίστα, κόντρα στην παλιά του ομάδα την πρωταπριλιά του 1995, ήταν η κορυφαία επίδοσή του με την ερυθρόλευκη φανέλα εκείνη τη σεζόν. Την επόμενη θα επέστρεφε στην ΑΕΚ.

Ισοπαλία με... πέντε «ερυθρόλευκα» τέρματα!

Έξι γκολ χωρίς να νικήσει κανείς! Η ΑΕΚ του Λορένθο Σέρα Φερέρ ήταν στο κατόπι του Ολυμπιακού και ήθελε νίκη ελπίδας. Το σκορ άνοιξε για την «Ένωση» με αυτογκόλ του Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά ήδη πριν από την ανάπαυλα είχαν γυρίσει το ματς για τους «ερυθρόλευκους» οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ριβάλντο. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ισοφαρίζει με νέο αυτογκόλ του Μιχάλη Κωνσταντίνου, για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στον Ολυμπιακό ο Ζούλιο Σέζαρ. Μετά από πέντε «ερυθρόλευκα» γκολ ήρθε και το πρώτο «κιτρινόμαυρο» από τον Λεωνίδα Καμπάνταη στο 72’ που έμελλε να γράψει το τελικό 3-3. Η ματσάρα είχε γίνει στις 4 Φεβρουαρίου 2007.