Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ και γι' ακόμα μία φορά είναι εκτός ο Ρούμπεν Βινάγκρε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ

Ένα μεγάλο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, αυτό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη για να ανοίξει κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του. Οι Πειραιώτες πηγαίνουν σε αυτή την αναμέτρηση κρατώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στον Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους "κιτρινόμαυρους". Εκτός αποστολής έχει μείνει γι' ακόμα μία φορά ο Ρούμπεν Βινάγκρε, που συνεχίζει να παραπονιέται για ενοχλήσεις, αλλά φαίνεται ότι η καριέρα του στον Ολυμπιακού φτάνει στο τέλος της. Ακόμη εκτός αποστολής έχει μείνει ο Μάξι Λοβέρα και ο Βασίλης Σουρλής. Φυσικά δεν υπολογίζονται ακόμα οι τραυματίες Ματιέ Βαλμπουενά, Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο.

Κατά τα άλλα κανονικά είναι στην αποστολή όπως αναμενόταν όλοι οι Κώστας Φορτούνης, Μαντί Καμαρά και Ρούμπεν Σεμέδο, οι οποίοι δεν αντιμετώπιζαν κανένα σοβαρό πρόβλημα.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού έχουν συμπεριληφθεί οι:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.