Μήνυμα Καρυπίδη σε Σιαμπάνη: «Μαριάκο φοράς παντελόνια» (pic)

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης έστειλε και δημόσια το δικό του μήνυμα στήριξης στον Μάριο Σιαμπάνη.

Μήνυμα Καρυπίδη σε Σιαμπάνη: «Μαριάκο φοράς παντελόνια» (pic)

Μετά την στήριξη της ΠΑΕ Άρης και του Super 3, των οργανωμένων οπαδών των «κίτρινων», το δικό του μήνυμα στήριξης στον Μάριο Σιαμπάνη έστειλε και δημόσια ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης με ανάρτησή του στο instagram, έγραψε για τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας του, ο οποίος είναι το πρόσωπο των ημερών για την όλη ιστορία περί δωροδοκίας για την οποία κλήθηκε να καταθέσει στον εισαγγελέα:

«Μαριάκο τα παντελόνια είναι για να τα τιμούν οι άντρες και εσύ έδειξες γιατί αξίζεις να φοράς την φανέλα με τον θεό του πολέμου!» ενώ έκλεισε την ανάρτησή του με ένα υστερόγραφο:

«Υ.Γ. Άστους αυτούς έτσι έμαθαν να ζουν, στο ψέμα και στην προπαγάνδα!».

Λίγο νωρίτερα, θυμίζουμε πως η ΠΑΕ Άρης είχε αναφέρει για τον Μάριο Σιαμπάνη:

«Η υποκρισία σας περισσεύει... Δεν μας αγγίζει, όμως. Πώς αλλιώς να δικαιολογήσετε την ήττα; Ο Μάριος είναι δυνατός και έχει δίπλα του όλη την οικογένεια του ΑΡΗ... Τα υπόλοιπα στην δικαιοσύνη...».

Σύμφωνα με το Open TV, o βασικός τερματοφύλακας του Άρη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κατέθεσε τα εξής:

«Ο Σιαμπάνης κατέθεσε ότι είχε συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης, στο Μικέλ του Ευόσμου με πρώην υπάλληλο του ΠΑΟΚ. Τον κατονόμασε. Είπε ότι στην συνάντηση του προσέφερε χρήματα, προσδιόρισε το ποσό στις 100.000 και ότι του ζητήθηκε να βρει και άλλους συμπαίκτες για μειωμένη απόδοση».

Και όπως ενημέρωσε το OPEN tv του Ιβάν Σαββίδη, η κατάθεση είχε διάρκεια τρεις ώρες. Μέχρι δηλαδή τα μεσάνυχτα μίλησε με τους ανθρώπους του νόμου ο νεαρός τερματοφύλακας που κατονομάστηκε από τον Κώστα Καραπαπά ως ο ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που προσεγγίσθηκαν για να έχουν μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι.

Σημειώνεται ότι προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητικής Βίας στη Θεσσαλονίκη είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος. Και φυσικά είναι απορίας άξιο πως διέρρευσε η κατάθεση στο OPENtv, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί, ενώ έπρεπε να υπάρχει μυστικότητα ως την εκδίκαση της υπόθεσης.