Οριστικά στις 13/1 το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 3 ταξίδια σε μία εβδομάδα

Η Super League όρισε τελικά το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τις 13 Ιανουαρίου και το πρόγραμμα των Πειραιωτών γίνεται πλέον εξαντλητικό.

Οριστικά στις 13/1 το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 3 ταξίδια σε μία εβδομάδα

Συνεδρίασε η Super League και αποφάσισε οριστικά το εξ αναβολής παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος να διεξαχθεί στις 13 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα με ψήφους έξι υπέρ, τρεις κατά και τρία λευκά το ματς στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου. Όσον αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ που επίσης είχε αναβληθεί θα διεξαχθεί στις 14 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε ότι από τον Ολυμπιακό είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις του για το ενδεχόμενο να οριστεί το ματς στις 13 Ιανουαρίου και επέμεναν να γίνει στις 20 του μήνα. Για τις 20/1, ωστόσο η ΕΠΟ θα ορίσει τα πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας επομένως η ημερομηνία δεν είναι κενή.

Για τον Ολυμπιακό το πρόγραμμα γίνεται πλέον εξαντλητικό τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Σε μία εβδομάδα η ομάδα του Πειραιά θα κληθεί να παίξει τρία εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές θα υποχρεωθούν να κάνουν τρία ταξίδια σε διάστημα μόλις μία εβδομάδας. Συγκεκριμένα στις 6 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός θα πάει στην Τρίπολη να παίξει με τον Αστέρα και στις 10 του μήνα θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Πλέον θα έχει και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 13 Ιανουαρίου που θα υποχρεωθεί να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να παίξει στις 20 Ιανουαρίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά η ημερομηνία έκλεισε από την ΕΠΟ που έβαλε εκείνη τη ματς αγώνες Κυπέλλου και γι αυτό ήταν μονόδρομος για τη Σούπερ Λιγκ η 13η Ιανουαρίου.