Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη στην Τούμπα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ξεπέρασε απόλυτα τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του και τέθηκε στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη θεσσαλονίΘη

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη στην Τούμπα

«Πάνοπλος» ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (20/12, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League (τελευταία του α΄ γύρου), καθώς στη σημερινή προπόνηση πήρε κανονικά μέρος και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με ενοχλήσεις στον προσαγωγό (στο σημείο που τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες), ωστόσο σήμερα το πρωί οι πόνοι είχαν υποχωρήσει και προπονήθηκε κανονικά, μπαίνοντας από νωρίς στην προετοιμασία του ντέρμπι.

Αντίστοιχα πολύ καλύτερα νιώθουν πλέον τόσο ο Μαουρίσιο, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, όσο κι ο Αλεξανδρόπουλος που αισθανόταν μία σχετική καταπόνηση στο ίδιο σημείο μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (6/12) με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο.

Στην πρωινή προπόνηση μετείχαν 27 παίκτες, πλην των γνωστών απουσιών των Σαβιέρ, Χατζηθεοδωρίδη, Μπεκ, Σέχου, αλλά και του Μολό που απουσιάζει στη Γαλλία με άδεια για προσωπικούς λόγους, καθώς έχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και μίλησε σχετικά με τον Μπόλονι.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της προετοιμασίας ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ένα γκρουπ παικτών αντί για παιχνίδι έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.